Pinata kopen of pinata op maat laten maken?

Pinata kopen of pinata op maat laten maken

Wil jij ook een pinata kopen of een pinata op maat laten maken? Dan ben jij aangekomen bij het juiste fabriek. Wij bieden verschillende pinata’s aan hier op onze website. Daarom maakt het niet uit of je nou jong of oud bent, voor elke feest of gelegenheid hebben we wel iets beschikbaar. Als je een pinata wilt kopen ben je dus aan het juiste adres.

Kortom ben je geïnteresseerd in het kopen van een pinata? Scroll dan snel even verder!


Handgemaakte pinata kopen

Bij Pinatafabriek.nl kan jij zeker een goede pinata kopen. Hier worden de pinata’s altijd met de hand gemaakt. De reden hiervoor is dat we op die manier meer mogelijkheidsvrijheden hebben in het ontwerp. Dit is dan ook duidelijk te zien aan de pinata’s die wij leveren. Natuurlijk is het wat duurder om het met de hand te laten maken, maar wat heb je liever? Kwaliteit of kwantiteit? Ons lijkt het antwoord hierop namelijk zeer duidelijk.

Pinata shop

Hier bij Pinatafabriek.nl hebben we een ruim assortiment. Staat de gewenste pinata er niet tussen? Dan kan je altijd bij ons terecht voor een op maat gemaakte pinata. Ben je benieuwd naar hoe onze pinata’s eruit zien? kijk dan gerust even rond in onze pinata shop.

Wij stellen pinata’s namelijk in verschillende vormen en maten beschikbaar. De kleuren worden naar keuze op de pinata bevestigd.

Pinata op maat laten maken

Een standaard pinata kopen of een pinata op maat laten maken? Bij Pinatafabriek.nl bieden we naast onze pinata’s die te vinden zijn in de pinata shop ook de mogelijkheid om een pinata op maat te laten maken. Ben je benieuwd naar de opties voor een pinata op maat?

Een pinata op maat laten maken kost wel extra, namelijk vanwege de moeilijkheidsgraad die het met zich meebrengt. Gaat het  bij jou om een simpel design? Dan zullen de kosten ook wat lager liggen dan bij bijvoorbeeld een ingewikkeld of groot design.

Hoe wij werken
Bouwen structuur

Allereerst word er een structuur gemaakt voor de pinata. Dit vormt de basis, vandaar dat dit een belangrijk onderdeel is in het proces. Voor de structuur word vooral karton gebruikt, maar dit kan ook worden samengevoegd met materialen als hout. Dit word gedaan met de bedoeling om extra versteviging in de pinata te krijgen.

Afwerken van Pinata

Nadat de structuur is gebouwd kan er worden overgegaan op het afwerken van de pinata. Hierbij kan je denken aan de versiering en opmaak van de pinata. Ook kunnen er extra elementen zoals een koord worden toegevoegd.

leveren

Als het product volledig is afgewerkt moet het natuurlijk nog op de juiste locatie verschijnen. Bij Pinatafabriek.nl is er een keuze voor afhalen op locatie of laten bezorgen.

Afhalen is gratis, bij bezorging worden er wel bezorgkosten in rekening gebracht.

Wat wij te bieden hebben
Kwaliteit

Bij Pinatafabriek.nl gaan we bij iedere order die we binnenkrijgen voor de hoogst haalbare kwaliteit. Dit kunt u terugzien in de pinata’s design en opbouw. Hiernaast zijn onze pinata’s volledig met de hand gemaakt. Er komt hier geen machine bij aan te pas.

Ideeën & flexibiliteit

Er is hier bij Pinatafabriek.nl altijd de vrijheid voor eigen inbreng. Zo zijn er bij ons de opties voor verschillende kleuren en thema’s en je kan een pinata op maat laten maken.

Heb je niet helemaal duidelijk wat je nou precies wilt hebben? Dan is er altijd de optie om het aan ons over te laten. Wij werken dan het idee voor zover je dat hebt verder uit.

Spoedlevering

De normale levertijd bedraagt minimaal 21 dagen. Indien dit te lang is voor jou is er ook de mogelijkheid om je bestelling met spoed te laten leveren.

Bestellingen kunnen met hoge, matige of weinig spoed geleverd worden. Vanwege de extra inspanningen en druk van spoedleveringen zijn aan spoedleveringen extra kosten verbonden.

Hoge spoed: 2-7 dagen, matige spoed: 7-14 dagen, weinig spoed: 14-21 dagen.

Populairste pinata’s van Pinatafabriek.nl

Natuurlijk zijn er hier bij Pinatafabriek.nl pinata’s die boven andere uitsteken qua populariteit. Vandaar dat we dit voor jou duidelijk in beeld brengen. Hierop volgen de populairste pinata’s op onze website.

Pinata’s van Pinatafabriek.nl in de media

Ook zijn enkele van onze pinata’s in het nieuws verschenen. Hier zijn we trots op vandaar hieronder een weergave hiervan.

Boekpresentatie leven 'Jantje O'

Vanaf +0.37 op de tijdlijn is de pinata te zien.

Jantje O. presenteerde zijn boek

Vanaf +1.37 op de tijdlijn is er te zien dat er een trap aan de pinata word gegeven.

VRT1: Lieve kleine pinata: Klerelijers

Het hele item draait om de pinata heen. Vanaf 1:58 minuten zie je de pinata volledig in beeld.

VRT 1: Lieve kleine pinata: Trappen

538ochtendshow - Klaas slaat pinata

538ochtendshow - Foto moment

Voordelen van een pinata kopen bij Pinatafabriek.nl

Een pinata kopen bij Pinatafabriek.nl levert een aantal voordelen voor u op namelijk:

+   Veel zorg word in de productie van de pinata’s gestoken
+   jaren ervaring in het maken van handgemaakte pinata’s
+   Keuze uit een standaard pinata kopen of een pinata op maat laten maken

+   Hulp bij ideeën uitwerken
+   Veel mogelijkheden qua design
+   Afhaal en bezorgmogelijkheden

Even langs op locatie voor een pinata op maat?

Wil je liever even langskomen voor een gesprek over de mogelijkheden voor een pinata? Ook dat is natuurlijk geen enkel probleem. Geef even een belletje tijdens kantooruren of stuur een mailtje. Je kan ook klikken op de button.

Tel: +31 010-3116859
E-Mail: [email protected]
Locatie: Edisonweg 7-17, 3208 KB Spijkenisse

Kom dus gezellig even langs op locatie en dan kunnen we gezamenlijk kijken of we iets voor je kunnen betekenen. Natuurlijk zal dit alles plaatsvinden onder het genot van een gratis bakje koffie of kopje thee.


Tot slot wilt u direct een pinata kopen of een pinata op maat laten maken? Dan kan dat gelijk geregeld worden.